2011

Oj oj oj, endast ett inlägg under hela 2010. Det var ambitiöst. Men vafan, det är ändå ingen som läser skräpet. Men nu är det ett nytt år och jag har en känsla av att det blir ett mycket bra år. Vi har precis köpt flygbiljetter till Thailand inklusive 2 nätter på hotell i Bangkok. Avresa 24 juni och hem 12 juli. Det lutar mot att vi ska till Koh Samui men inget är spikat. Denna gången har vi med oss Casper (resebebis), så någon hardcore backpacking är det inte tal om 😉

Så nu har bloggen fått liv igen…

Helt sjukt…

Politik och sånt hör egentligen inte hemma på en fotoblogg, men jag börjar bli trött på upphovsrättslobbyn. Nu ska tydligen de Italienska ”antipirater” stämma Pirate Bay enligt Italiensk lag. Men hallå, ska hela världen stämma PB och kräva de på miljoner?

Två frågor jag undrar över:
1. Olika lagar gäller i olika länder. Ska den som lägger upp något på Internet se till att samtliga länders lagar följs?
2. Brukar det inte vara så att man inte kan bli dömd flera gånger för samma brott?

Bleah!

Läs mer om detta på idg.se

Min typ av humor

Min typ av humor från wulffmorgenthaler.com. Påminner lite om gamla goda Larson. Förresten om du försöker hitta Gary Larsons verk på nätet, så blir du grovt besviken. Det finns nämligen nästan inga sidor som publicerar hans serier. I alla fall inga lagliga sådana. Det finns ett känt brev som Larson själv skrivit, där han ber om att inte publicera hans verk på Internet. Du kan läsa det här.

Klicka för att se hela bilden

 

Fler ”comic strips” översatta till svenska kan du se hos aftonbladet här.